vrijdag 17 oktober 2014

Bezoek uit Drenthe...


Afgelopen zomer ben ik wezen vissen met Koen Verweij in Drenthe!  Dit was onwijs gezellig en hartstikke leuk!!

 Nu was het mijn beurt en ontvang ik Koen in de polders van Noord-Holland.  Een fantastische dag met schitterend weer!!  Wat hebben we genoten!!  Het complete verslag kan je lezen op Koen zijn website.  koenverweij.blogspot.com


6 opmerkingen:

 1. M'n reactie staat ook op de blog van Koen. Toch kan ik het niet laten om ook hier te reageren.
  Speciaal hoe twee bloggers elkaar kunnen vinden in het wereldje van haat en nijd. Heb stilletjes genoten op de achtergrond. Na de vangst van die spiegel heb je Koen toch wel een paar klappen verkocht he?:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klappen heeft Koen gehad Andres!! Niet van mij hoor, maar van de kromme staart van die spiegel ha,ha.!! Zonder gekheid. Misschien valt de haat en nijd onder de penvissers wel mee? Ik heb het gelukkig niet en ik weet zeker dat Koen het ook niet heeft. Laten we eerlijk zijn, we vangen allemaal graag een visje maar ik kan ook heel blij zijn als iemand met mij mee gaat, goed vangt en een fantastische visdag heeft. Ook al vang ik dan niets!! Mijn tijd komt wel weer. Misschien wordt je daar wel een nog "grotere"visser van. Je had vroeger een bekende Amsterdamse penvisser genaamd Thomas lont! Die kan jij vast wel. Ben ik eens na uitnodiging een dagje mee wezen vissen. Geweldig!! Leerde ik een hoop van!! Man ving zelf niets maar zette mij op de beste visstekken. Kijk,dat blijft je bij. Blijf lekker met je vismaat Fons vissen. Dat zit volgens mij ook wel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hé Bjorn, 't was het geweldig daar in de polder! Echt rustig genieten kon ik helaas niet met al die koeschouwers ;) Nogmaals bedankt!

  En Andres, ik heb je reactie op mijn blog niet voorbij zien komen. Is vast technisch iets niet helemaal goed gegaan… als je maar weet dat ik je reactie niet bewust niet geplaatst heb… ook al wens je me een paar klappen toe ;);)

  Gr Koen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh? Dan zit het technisch niet helemaal goed. Probeer het vanavond nog eens.

   Verwijderen
 4. Ha,ha Koen! Zo lang het koeschouwers blijven is het niet erg. En niets te danken hoor ik heb het met veel plezier gedaan, Jij nog bedankt voor die reuze Pitabroodje. Van de winter misschien nog een keer dunnetjes over doen.

  Groet, Bjorn.

  BeantwoordenVerwijderen