zondag 25 augustus 2013

Beste visvrienden

Beste visvrienden...Helaas moet ik mededelen dat ik de komende tijd niets meer zal plaatsen op mijn blog!  Of ik ooit weer wat zal plaatsen hangt van de toekomst af.

De laatste jaren hebben ik en mijn gezin weer intens van het leven genoten. Ik begon weer met vissen en ook starten ik een blog over het penvissen op karper!  Met dit blog hoopte ik mijn plezier en passie te delen met andere mensen (vissers)!

Ik heb hier erg van genoten maar helaas heeft de ziekte met de letter K ons weer stiekem beslopen.

Ik wil iedereen bedanken voor alle leuke reacties en in het bijzonder mijn medebloggers.

Bedankt en misschien tot ziens!

Bjorn Nieuwenhuis.

Beste mensen,

Ik lees dat mijn berichtje niet goed overkomt!  Dat is natuurlijk helemaal mijn schuld  Ik heb gisterenmiddag dit berichtje op mijn blog gezet, en nu dat ik het een paar keer heb gelezen krijg ik ook het idee dat ik ben getroffen door deze kwalijke ziekte! Niet ik, maar iemand uit mijn gezin is getroffen door deze ziekte!  Ik wilde dit een beetje verbergen maar dat lukte niet.

Bjorn.

17 opmerkingen:

 1. ik ben erg geschrokken van je bericht.
  ik wil jou en je familie er veel sterkte wensen.
  Een vaste lezer van je blog ben ik de foto's en de belevenis zijn vooral leuk om te lezen .

  sterkte verder

  p.s.ik was van plan om je uit te nodigen om een keer te pennen,
  maar ik kon je gegevens niet vinden.
  Maar dat laten we maar even zitten tot beter tijden je gezin is belangrijker

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Bjorn,

  Wat een bericht man..ik wens jou en je gezin veel sterkte en kracht de komende tijd!

  Groeten Hans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bjorn

  Ik heb verleden mijn moeder begraven en gisteren is mijn zoonzuster na een ziekbed van 10 dagen overleden
  Ik weet wat voor spanning en ongewisse tijden er gaan aanbreken en ik kan je alleen heel sterkte en wijsheid en kracht toewensen en hopen op het beste

  jerry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bjorn,

  Heel veel sterkte toegewenst.

  Groet, Jurriën

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hé dat hakt er in man. Kut! Dat zal geen makkelijk bericht zijn geweest op het toetsenbord. Je schreef al vaker over je auto immuun ziekte en dan dit er bij. Heel veel sterkte kerel voor jou en je familie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Björn,

  Wow man, ik wist natuurlijk dat je naar het ziekenhuis moest, maar niet dat het zo ernstig was. Laten we maar zeggen dat de afspraak nog staat en dat we die gaan invullen als het, meer dan hopelijk, weer beter gaat. Sterkte voor jou en je vrouw/gezin!

  Grtx, FER

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sodeju.......

  Heel veel sterkte toegewenst, Bjorn!!! En natuurlijk ook uiteraard voor je gezin en iedereen die dicht bij je staat...

  Groet,
  Dale

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dag Bjorn, bedankt voor de verhalen die je met ons wilde delen. Ik hoop van harte dat je in de toekomst weer mogelijkheden ziet om je hobby weer op te pakken. Voor nu is het natuurlijk gewoon allemaal even donker. Vooral als je juist weer aan't opbouwen bent met je hobby en je nu weer een zware tegenslag krijgt. Ben je net weg van de kade, gaat het anker al weer uit....... Helaas weet ik uit eigen ervaring wat je nu doormaakt. Ik ben erg dankbaar dat bij mij nu alles rustig is. Ik hoop heel erg voor je dat dat ook voor jou in de toekomst is weggelegd. Heel veel sterkte, vaak is het leven niet eerlijk.

  Arie Paauw

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bjorn,
  heb altijd dik genoten van je verhalen. Heel veel sterkte gewenst!
  Groet,
  Henk.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel veel sterkte, kracht en liefde toegewenst Bjorn.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Beste Bjorn,

  Ik hoop ook voor jou en je gezin dat het goed afloopt en misschien moet je af en toe wel eens lekker een hengeltje gaan uitgooien en misschien wel een stukje van je af schrijven.
  Dus nogmaals erg veel sterkte en ik weet waar je het over hebt.

  Groet Marcel

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Iedereen bedankt voor de hartverwarmende reacties dit deed ons echt goed! Ik heb alles een beetje op me laten inwerken en hoe klote het ook is we blijven positief. Ik heb nog een verslag liggen van onze vakantie naar Frankrijk en die zal ik binnenkort nog even plaatsen!

  Groet,

  Bjorn.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dag Bjorn, Wat een verschrikkelijk naar bericht. Ik begrijp dat jij en je vrouw daar behoorlijk mee aangedaan zijn. Je leeft al een tijd met de wetenschap dat het vandaag of morgen mis kan gaan en ouders horen eerst te gaan en niet hun kind. Ik wens jullie alle sterkte in de komende tijd. Bewaar onze foto's goed want ik ben helemaal gestopt met vissen zie hier mijn bericht: Beste lezer, ik ben helemaal met de hengelsport gestopt en ik heb mijn visvergunning/vispas opgezegd en mijn hele uitrusting verkocht. Zoals je op mijn site gezien hebt houd ik mij alleen nog met het fietsen/mountainbiken bezig. Na 55 jaar ben ik tot de slotsom gekomen dat hengelsport alleen voor de hengelaar leuk is en niet voor de vissen. Het is mijn beslissing om zo te redeneren en ik ben mij ervan bewust dat een ander er anders tegen aan kijkt. Ik fiets nu langs de waterkant, maak mooie foto’s en kijk met mijn verrekijker naar al dat mooi’s in de natuur. Het is niet anders en velen denken dat ik een tik van de molen gehad heb, (maar ik kan je verzekeren dat ik ze alle twaalf nog op een rijtje heb, twee maal zes), grijns. Verleden week ben ik nog een dagje met mijn vismaat meegegaan en heb zijn handje vastgehouden. Ik ga nog wel eens mee maar dan om te fotograferen. Groet, Thomas Lont.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Bjorn, ik lees dit bericht nu pas! Ik wens jou en je gezin heel veel sterkte toe...

  Groet,

  Koen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Beste Bjorn,

  Heel veel kracht en sterkte in deze moeilijke periode voor jou en je gezin.

  Peter

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Lees net pas je bericht.......Stil van! Ik wens jou en je gezin heel veel kracht toe!

  Andres.

  BeantwoordenVerwijderen