zondag 22 december 2013

Eindejaarsoverzicht 2013

Het jaar zit er weer bijna op!  En hier en daar zie ik weer mooie compilaties voorbijkomen bij mijn medebloggers,  Het was een bewogen jaar met ups en downs!  Toch blijven genieten van het vissen!
Allemaal de beste wensen en een gelukkig en gezond 2014.

Bjorn Nieuwenhuis.


15 opmerkingen:

 1. Prachtig filmpje Bjorn. Die muziek lijkt wel gemaakt voor de mooie beelden! Ik hoop voor jou op veel mooie momenten in 2014. Dat heb ik zelf wel ondervonden. Het kan soms flink stormen in je leven, maar als je zoekt naar de mooie dingen, dan kun je ondanks alles toch genietmomenten pakken. Groet Arie Paauw

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Arie! Alleen maar foto's plaatsen van een mannetje met een karper in zijn hand is een beetje saai:) Ben wel even bezig geweest om proberen er een "gevoel" in te brengen! Hoop dat het gelukt is? Bedankt weer voor je positieve reactie en natuurlijk de beste wensen voor 2014.

   Gr., Björn.

   Verwijderen
 2. De polder heeft je afgelopen jaar weer de nodige mooie momenten opgeleverd. Mooie plaatjes! Komende jaar maar weer eens samen pennen in de Beemster. Voor jou en je gezin een gelukkig en gezond 2014 gewenst!

  Grtx, FER

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Fer! Het blijft mooi dat vissen:) We gaan gauw weer een keertje pennen in de Beemster. Nu aan jouw kant:) Juliie natuurlijk ook de beste wensen voor 2014.

   Gr., Björn.

   Verwijderen
 3. All I need, B-)
  Prachtig filmpje heb je gemaakt. De foto's zijn mooi en de sfeer is goed te proeven.
  Blijf lekker bloggen ook in 2014. Ik denk dat veel mensen net als ik het erg zullen waarderen. Als de situatie het toelaat uiteraard. Groeten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha Michael,

  All i need :) Je moet hetzelfde gedacht hebben! Deze muziek moet in mijn film:) Het bloggen en foto' s plaatsen op mijn webblog vind ik erg leuk en ik kan mijn gedachten dan ook mooi even verzetten. Tsja, de thuissituatie! Mijn vriendin is een harde! De meesten mensen weten niet eens dat ze ziek is terwijl ze al 4 van de 6 chemokuren heeft gehad. De eerste 3 kwam ze goed doorheen, alleen de laatste 3 kuren is een andere samenstelling met zwaardere bijwerkingen. Ze moet nu haar rust wel pakken anders trekt ze het niet. We hopen rond maart klaar te zijn met alle behandelingen. Het is een sterke meid en verdient alle respect. Fijne feestdagen en een goed 2014.

  Gr., Bjorn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie compilatie Björn! De muziek vind ik ook goed gekozen. Dat 2014 maar al het beste voor jullie mag wensen. Dan is vissen 'slechts' een medicijn tussendoor. Fijne dagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dank je Andres! Nog een paar maandjes en dan zit het erop. We gaan ervanuit dat 2014 een mooi jaar wordt.
  Voor jou natuurlijk ook de beste wensen!

  Gr., Björn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Björn,

  Tijdens het bekijken van je filmpje genoot ik, maar dacht ik ook aan jouw thuissituatie. “Hoe zou het daar gaan?”, was mijn gedachte. Je reactie op Michael geeft mij die antwoorden. Je vriendin is inderdaad een harde en verdient al mijn respect. Nou ja, misschien kan ze een klein beetje van mijn respect missen. Dat kleine beetje is dan voor jou ;)
  Ik wens jullie de komende maanden enorm veel sterkte toe en ik hoop dat je kunt blijven genieten van het vissen.

  Groet,

  Koen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Koen,

  Bedankt man,waardeer ik echt! Nog 3 maanden en dan zijn we gelukkig klaar! Postief blijven is het motto!

  Gr,Bjorn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Altijd positief blijven Bjorn, ik weet wat je meemaakt. Sterkte daarmee, ook in het nieuwe jaar.

   Geweldig filmpje, hoop ik ook eens te kunnen maken, voorlopig te druk met alleen maar vissen,wanneer dat kan althans. Op dit moment alleen nog 3 dagen die mij resten voor dit jaar om het te proberen.

   Grtz,

   Frenk de Gruiter

   Verwijderen
  2. Dank je Frenk, gaat zeker lukken in het nieuwe jaar! Als je het programmaatje wilt hebben waar ik het filmpje mee hebt gemaakt, moet je maar even een mailtje sturen dan krijg je van mij de link!

   Succes de laatste 3 dagen!

   Gr., Björn

   Verwijderen
 9. هل تعانون من الحشرات وكثرتها واضرارها البالغة نقدم لكم افضل شركة لابادة جميع انواع الحشرات بالضمان وهي شركة المثالية لمكافحة الحشرات حيث تقدم اليوم افضل العروض والخدمات بارخص الاسعار بخصم 50% لفترة محدودة

  شركة المثالية لمكافحة الحشرات
  شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام
  شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالخبر
  شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالقطيف
  ______________________________________________________________________________________________________________
  شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالاحساء
  شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالجبيل
  شركة المثالية لمكافحة الحشرات بجدة

  BeantwoordenVerwijderen