vrijdag 30 november 2012

Karperhumor "goed beet genomen"Van de week kwam de postbode en gooide een envelop bij mij in de brievenbus, het was een vierkante envelop met een postzegel erop. 

 Hij leek een beetje op zo’n envelop waar een kerstkaartje in gaat.  Dat zou best wel eens kunnen want de feestdagen staan bijna voor de deur. Ik opende de envelop en las hem een beetje hard voor mezelf voor.

Geachte heer N. Op 11 November 2012 heeft onze beveiligingscamera geconstateerd dat u gebruik heeft gemaakt van een groenstrook aan de …..weg in ……… nabij de ……fabriek voor parkeergelegenheid van uw auto.  Het gebruik van de groenstrook is voor hobby doeleinden niet toegestaan. Om herhaling te voorkomen willen wij graag dat u contact opneemt met hoofdbeveiliging H. D Tel 06……… Het logo van de fabriek stond erop.

WTF dit moet ik nog een keer lezen, enfin nog een keer gelezen en ik wordt pisnijdig.  Het lijkt wel of je tegenwoordig nergens meer mag vissen.  Overal zetten ze hekken neer of van die mooie bordjes met verboden toegang op een leeg weiland of ik er wat kan vernielen!  Ik hou er niet van als een ander mijn spullen vernielen dus ik doe dat ook niet bij een ander,  ik heb respect voor de natuur en de vissen.

Ik leg de brief naast me neer maar het zit me toch niet lekker. Wat denk die vent wel mijn auto stond langs een ventweg in het gras,  wat tegen mij zou kunnen werken is het feit dat ik hier een beetje weggezakt was maar zo erg is dat toch niet!  Het gras dat groeit wel weer.  Er stonden ook geen borden dat ik er niet mocht parkeren of verboden toegang.

Ik pak de telefoon en bel het telefoonnummer en een man neemt op.  Ja met…. Maar ik hoor zijn naam slecht en geïrriteerd zeg ik mijn naam.  Aha, u bent die mijnheer van die blauwe auto die op de groenstrook stond geparkeerd.   Jazeker, wat is er aan de hand zeg ik met een iets hardere toon.  Nou mijnheer het gras is beschadigd en moet opgeknapt worden en dat kost geld,  misschien kan u dat via uw WA verzekering regelen.

Het gras kapot,  verzekering zijn ze wel goed bij hun hoofd ik betaal helemaal niets!  Dan zegt de man aan de andere kant van de telefoon, ik heb je website over vissen wel gezien hoor en ik weet dat je hier vaak kom. Dat vind je het zeker ook geen probleem dat ik je brief op mijn website zet zeg ik, want dit slaat helemaal nergens op. De man begint te lachen en zegt ik zal je vismaat Stefan even geven.

Stefan, wat heb die er mee te maken zeg ik maar ik ben nog te kwaad en het kwartje valt nog niet. Hoi, Björn zegt Stefan, ik en mijn collega hebben je even lekker in de maling genomen.  Ben even stil en we beginnen allebei hard te lachen. Waar heb je vrienden voor.

Maar mijn wraak zal zoet zijn.                                                                         7 opmerkingen:

 1. Ge-wel-dige aktie. Leuk vermaak. wtf kan ik me voorstellen op het moment dat die man begint over je website. Leuke wraaksuggestie: Kijk of je de reservesleutels van zijn auto kan bemachtigen en zet zijn auto een keer 's nachts om de hoek. Candit Kamera plaatsen en opnemen hoe hij reageert als hij denkt dat zijn auto is gestolen.
  Groet, Michael

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Michael,

  Was inderdaad effe lekker in de zeik genomen maar dat doe ik ook regelmatig bij andere mensen en tsja wie de bal kaatst... Maar ik heb er hard om gelachen, maar wie het laatst lacht.

  Groet, Bjorn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tja wat dat vissen al niet te weeg brengt. Topper van een pratical joke! hahaha, tik elkaar maar gek!

  Grtx,
  FER

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Fer,

   Ja mooi hè : ) Ben je nog aan het kroezen geweest(ha,ha) Ik wou vandaag nog even vissen maar het kwam met bakken uit de hemel volgende week maar weer.

   Groet, Björn.

   Verwijderen
 4. Hoi Bjorn,

  Ik kon me helemaal verplaatsen in hoe jij je voelde!!! Hahaha.

  Oh, oh, oh, wat zal jouw wraak zoet zijn, hehe.

  Groet,

  Koen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Koen,

  Ja Koen, wij struiners worden in de gaten gehouden. Big brother is watching us.

  Groet, Björn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen